Nabízíme dětský design - interiéry dětské pokoje, nástěnné dekorace a malby, plošné loutky, výzdoba mateřských škol, malované paravány, abstraktní dekorace a malby

Dětské nástěnné
snímatelné dekorace a obrazy
Výzdoba, vybavení a propagace mateřských škol

Ateliér Polyart               dětský design

Objednávky tel:
606 429 651
607 570 543

  Home   |   Jak nakupovat   |   O nás   |   Obchodní podmínky   |   Košík   |   Kontakt      
 


Jméno: registrace  

Heslo: ztracené heslo 
              


 

Specifikace (popis dekoračního systému)

Snímatelné nástěnné dekorace jsou určené do všech typů dětských interiérů (dětské pokoje, mateřské školy, jesle, družiny, zdravotnická zařízení atd.).

Z jednotlivých prvků můžeme na stěnách vytvářet dle vlastní fantazie stavebnicovým způsobem různé druhy dekorací-obrazů (viz ukázky dekoračních sestav) a přizpůsobit je velikosti a charakteru daného interiéru.

Obraz dekorací je digitálně tištěný a kašírovaný na tenké 1mm silné plastové lehčené desky Forex. Dekorace jsou po obvodě obrazu vyřezané (viz obrázek) a připevňují se na stěnu bodově pomocí speciálních oboustranných pěnových lepicích pásek (viz obrázek). Výsledný optický dojem po instalaci je srovnatelný s přímou ruční malbou na stěně. Dekorace jsou naprosto rovné, nekroutí se a časem se samovolně neodlepují. Na přání je možné dodat dekoraci pohledově oboustrannou pro zavěšenído prostoru (slunce, mraky, motýlci...)

Výhoda tohoto dekoračního systému je, že mají stavebnicový charakter a je možné je kdykoliv ze stěny sejmout a třeba po vymalování interiéru znovu nainstalovat na staré nebo nové místo( je ale nutné vyměnit staré  oboustranné lepící pásky za nové - nakoupíte v každém supermarketu pro kutily).

Ateliér Polyart nabízí zákazníkům výběr dekorací-motivů z několika druhů výtvarných stylizací, od částečně realistické až po stylizaci abstraktní (viz galerie A, B, C, D, E).

Naše produkty a služby objednávejte přes nákupní systém našeho e-shopu nebo objednávku zašlete jednoduše na e-mailovou adresu: chadima.polyart@seznam.cz nebo na tel.: 606 429 651

Pokud máte nějaké dotazy a připomínky, kontaktujte nás, rádi Vám vše vysvětlíme a poradíme.

Kontakt: e-mail: chadima.polyart@seznam.cz, tel.: 606 429 651

 

(c) 2006 Polyart - interiéry dětský design, dětské pokoje, nástěnné dekorace a malby, plošné loutky, stavebnice, paravány   Webdesign ABweb.cz